Foto van Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Coronamail 9

Hallo allemaal,

 

Eerst en vooral dank je wel voor de feedback die ik van jullie kreeg. Ik onthoud vooral dat jullie het ok vinden om een tweewekelijkse mail te krijgen, en dat ik mag verder doen zoals ik bezig was. Ik kreeg ook enkele leuke ideeën die ik aan het uitwerken ben voor een volgende coronamail. Wie nog feedback wil sturen, altijd welkom!

 

Ik ben deze week gestart met een Online Course Vocal Leadership met Merel Martens en Peder Karlsson, superinteressant! Je zal er binnenkort zeker meer van horen, want het bruist hier van ideeën om online samen apart te zingen …

 Voor deze week heb ik dit:

 

– Vanavond spelen we een leuke quiz die Marthe voor ons gemaakt heeft. 

– Jullie mogen nog altijd een opname sturen van jouw stem van Coming Home, zodat ik het tot 1 grote samenzang kan mixen.

 

– Je mag ook nog altijd iets oefenen, opnemen, en naar mij sturen, zodat ik het gedetailleerd kan beluisteren en feedback geven. De koorleden die dat tot nu toe al deden, vonden het zeer nuttig werd me verteld.

– En last but not least: de ellende met de dropboxen zou nu voorbij moeten zijn, ik heb een dropbox op verschillende mailadressen om alles erin gezet te krijgen, maar dat is gedaan. Ik maakte een Google Drive aan waar al het oefenmateriaal netjes in gerangschikt staat. Het komt niet meer op de website, omdat het de site veel te traag maakte. Er zal wel een link naar de Google Drive staan op de website, en in het vastgezet bericht bovenaan de Facebookgroep.

Dit is de link: https://drive.google.com/drive/folders/1QwXM_4qg7uIGHXI-9TQcuOgERfiK04WG?usp=sharing

 

Test het allemaal maar eens uit, en als je nog ergens een fout vindt, laat het me dan zeker weten zodat ik het kan aanpassen.

 

 

Geniet van het zonnige weekend!

 

 

Evi en het Vocateam

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn