Picture of Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Damiaanconcerten

Datum

Zaterdag 21 november 2020 & Zondag 22 november 2020

Laatste update

29 juni 2020:  We hebben bericht gekregen van Den Amer dat de maximum bezetting voor de grote zaal maar 165 zitplaatsen is.  Dit is helemaal niet rendabel voor ons concert en daarom hebben we beslist om het concert uit te stellen.

5 april 2020: Omdat er nog zoveel onzekerheden zijn en we bovendien niet weten of we de zalen in volle bezetting mogen vullen zijn we aan het overwegen om dit concert te verzetten naar 2021.  Er is echter nog niets beslist.

Inleiding

KSD Diest is een belangrijke partner voor Damiaanactie en de drijvende kracht erachter is Tom Rubbens, onze gitarist.  In het verleden werden verschillende concerten georganiseerd ten voordele van Damaanactie.  Dit steeds met Scala uit Aarschot.  Door omstandigheden zijn ze met deze concerten gestopt.

Nu willen ze terug opstarten met deze concerten en wij mogen dit deze keer doen i.p.v. Scala

Wij gaan er een extra touch aan toevoegen.  Evi gaat vanaf september een schoolkoortje oprichten met leerlingen van alle graden.  Deze gaan samen met ons 3 nummers zingen.  meer info volgt.

Planning en afspraken

Planning

Dresscode

Andere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrijdag
 • 8u hulp bij opbouw podium
 • 20u Repetitie @ Den Amer
 • Soundcheck
Zaterdag
 • 18u Generale repetitie
 • 20u Show 1
Zondag
 • 14u Show 2

Locatie

cc Den Amer Diest

De achterste toog werd voor ons voorzien als kleedkamer.  Daar gaan we ook steeds verzamelen.  Dit is dezelfde ruimte als tijdens de shows Puur & Take2

Playlist

Voor de pauze

Na de pauze

 1. Lied 1
 2. Lied 2
 3. Lied 3
 1. Lied 1
 2. Lied 2
 3. Lied 3

Varia

Al het geld van deze concerten gaat naar het goede doel

Over de organisatoren

KSD Diest

Damiaanactie

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn