Koorlid-in-de-kijker-Ruth
Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Koorlid in de kijker: Ruth Stinkens

Zo ben ik bij Vocalicious beland …

Evi volgde ooit een workshop a capella die mama en ik ook volgden. Hier vertelde ze ons al over haar droom om ooit een koor op te starten. Wanneer haar droom een beetje meer vorm kreeg, vroeg ze mama en mij of we het zagen zitten om mee te komen zingen. Die keuze was snel gemaakt!

Vocalicious is voor mij …

  • pure ontspanning op vrijdagavond
  • de perfecte manier om het weekend in te zetten
  • een plek waar ik nieuwe vrienden heb gemaakt
  • moeder-dochtertijd

Mijn favoriete Vocaliedje is …

Wake me up van Avicii

Mijn favoriete Vocachoreo is …

Mamma Mia (dankzij de inside joke)

Mijn leukste kooranekdote is …

Sofie en ik hebben wel meer leuke anekdotes, samen met de andere Vocababes.
Eentje zal me toch altijd bijblijven:
We hadden net soundcheck gehad voor een optreden en konden nog even wat gaan uitrusten backstage. Gezonde zenuwen waren er uiteraard bij. Sofie en ik zaten samen met onze mama’s te babbelen. Op een bepaald moment ging het over het feit dat we echte koormaatjes waren. Dat klonk zo mannelijk volgens Sofie, dus maakte ik er ‘maatinnetjes’ van. (slaat op niets, I know) Aangezien het zo’n onzin was, verstond Sofie me ook verkeerd en had ze ‘matelitjes’ begrepen. Sinds toen zijn we dus koormatelitjes.

Mijn Vocaheld is …

Mijn mama

Bucketlist: dit wil ik zeker nog doen met Vocalicious

Een K3-liedje

Mijn andere hobby’s zijn …

Naar de cinema gaan, lekker gaan eten/ iets drinken, …

Dit ben ik in 3 woorden …

Creatief, vrolijk, speels

Mijn tofste plek ter wereld is …

Dicht bij mensen die ik graag heb

Ik kan niet leven zonder …

Mijn zus

Bijna niemand weet dat ik …

Mijn natuurlijke haarkleur

Mijn ultieme droom is …

Om gelukkig te blijven!

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn