Wat kan je verwachten?

Het zal een interactieve onlinequiz zijn via het quizprogramma quizwitz met een live presentatie, waarbij er verschillende leuke thema’s aan bod zullen komen.  Uiteraard zal deze quiz Popkoor Vocalicious getint zijn! 

Tien rondes inclusief een finale en goed voor minstens 2u quizplezier. Je volgt de livestream via het platform Zoom en antwoorden doe je via je gsm .

Deze quiz is uitgewerkt voor iedereen, jong en oud, quizzer of niet.  Iedereen kan deelnemen.

Hoe inschrijven?

Je kan kiezen of je in team speelt of de uitdaging alleen aangaat. Om aan de quiz deel te nemen heb je een code nodig. Per code betaal je 12,5 euro.  Speel je alleen, dan heb je dus 1 code nodig. Als je met twee of meer deelneemt, zijn er twee opties: je kan als 1 team spelen en dan heb je dus maar 1 code nodig of je kiest om tegen iemand van je eigen bubbel te spelen en dan heb je dus meerdere codes nodig (voor elke persoon of duo 1 code).

Ben je geen quizzer maar wil je deze quiz als toeschouwer mee volgen.  Dat kan ook.  Je hebt dan niet alleen een leuke avond maar steunt ons in deze uitzonderlijke tijden.  Om te kunnen volgen moet je je ook inschrijven en betaal je 5 euro.

Inschrijven kan via onderstaande knop.  Na de betaling ontvang je een mail met meer details en uitleg.  

Bedankt alvast om deel te nemen, dat vinden wij als Popkoor Vocalicious heel tof want we missen optreden voor onze fans heel hard, het zal een leuke avond worden! 🙂 Een avond vol gezellig quizplezier in je bubbel en een avond vol muziek van Popkoor Vocalicious zelf, we halen onze mooiste en leukste liedjes speciaal voor jullie nog eens naar boven. En nu inschrijven maar!