Foto van Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Ticketverkoop voor onze nieuwe show is gestart

BelChic is de zesde show van Popkoor Vocalicious. Naar gewoonte werd er ook deze keer voor een thema gekozen en proberen we ons publiek een totaalervaring te geven. Met de show BelChic willen we de Belgische artiesten eren en zo het publiek tonen welke pareltjes er in de Belgische popcultuur zijn.
Doorheen de ganse voorstelling hoor je een mooie afwisseling tussen Belgische klassiekers, gaande van Gorki tot The Radios, van Stromae tot Yasmine, en van Natalia tot Technotronic. Het wordt een muzikale reis doorheen de rijke Belgische geschiedenis van de popmuziek.
Zoals altijd worden we ook nu weer begeleid door onze fantastische live-band en schuwen we de danspasjes niet op het podium. Zelfs qua taal zal je ons zowel in het Nederlands, Engels als het Frans horen zingen.

Tickets zaterdag: Klik hier

Tickets zondag: Klik hier

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn