Foto van Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Vakantie

De laatste repetitie van het werkjaar is achter de rug, tijd om de riem eventjes af te leggen en te genieten van een mooie zomervakantie.

 

Het voorbije werkjaar was in alle opzichten een speciaal jaar: we gingen het hele jaar door ons tienjarig bestaan vieren. Daarvoor hadden we alles uit de kast gehaald: een nieuwe grote show, een koorweekend, een Vocafuif, een muzikale brunch, World Choir Games,… Helaas gooide corona roet in het eten, en ging niets van dit alles door. Maar uitstel is geen afstel, ook volgend werkjaar kunnen wij vieren.  Het belangrijkste is en blijft gezondheid.

Corona zorgde er ook voor dat we niet meer konden repeteren. Gelukkig had onze dirigente nog vanalles in haar mouw zitten, en kregen we wekelijks een ‘coronamail’ van haar met filmpjes, opdrachten, stemoefeningen, … We hebben ons niet verveeld! Af en toe was er ook tijd voor ontspanning en speelden we samen een online quiz, want het sociale contact mogen we ook niet uit het oog verliezen.

Nu nemen we even vakantie, zodat we er voor ons volgend werkjaar terug goed uitgerust kunnen staan. Repeteren mag terug, weliswaar met heel wat maatregelen: zingen mag enkel met mondmasker, er moet 2 meter afstand zijn onderling en bij voorkeur buiten. We hebben dus nog enkele uitdagingen voor de boeg om alles volgens de protocollen veilig te laten verlopen.

 

Popkoor Vocalicious wenst jullie een fijne zomervakantie!

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn