Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

We hebben geweldig nieuws! Save the dates!

   

Op 28 & 29 maart 2020 ging ons koor haar tiende verjaardag vieren met een spectaculaire show, “Liefde voor muziek”.

Het coronavirus heeft hier echter roet in het eten gegooid waardoor we alles hebben moeten annuleren.  Popkoor Vocalicious zou popkoor Vocalicious niet zijn als we dit ongemak niet zouden omkeren in een nieuw project.

We vieren onze 11e verjaardag met een geweldig verjaardagsweekend.  Op vrijdag 2 juli 2021 en zondag 4 juli 2021 brengen we onze show “Liefde voor muziek 2.0”. Maar op zaterdag 3 juli organiseren we samen met GC Den Egger een uniek vriendschapsconcert naar aanleiding van de World Choir Games.  Maar liefst 4 internationale toppers zakken af naar Den Egger. Na het corona-euvel zult u hiervan wel meer horen maar noteer alvast de data.

Omdat de datum voor de show zover naar voren werd geschoven, heeft het bestuur besloten om de reeds aangekochte tickets terug te betalen. Dat lijkt ons voor onze vele sympathisanten de beste oplossing.

Hoe krijgt u uw geld terug?

Heeft u de tickets online besteld en rechtstreeks aan ons betaald, dan gaat u tegen 31 mei 2020 automatisch het geld terug gestort krijgen.  Heeft u tegen dan geen terugbetaling ontvangen, laat het ons dan weten via mail (info@vocalicious.be)

Heeft u de tickets via één van onze leden gekocht?  Bezorg hem/haar de tickets terug en wij regelen de terugbetaling via hen.  Onze leden zijn ervan op de hoogte en weten wat te doen.

Wil je Popkoor Vocalicious steunen?  Noteer nu reeds het weekend (2,3 & 4 juli 2021) en bestel vanaf 15 maart 2021 de tickets voor onze show: “Liefde voor Muziek 2.0”.

 

Blijf gezond en we zien u op één van onze optredens!!!

Het Vocateam

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn