Popkoor Vocalicious

Popkoor Vocalicious

Wij zijn terug!!!

Het coronavirus houdt ons nog even in bedwang.  Al sinds de uitbraak hebben we niet veel meer fysiek kunnen repeteren.  We blijven elke week nog online zingen, maar dat is toch niet hetzelfde.  Wat we het meeste missen naast het zingen is de interactie met jullie, het publiek.  Enkele geweldige optredens en shows werden helaas geannuleerd door de pandemie. 

Het is niet hetzelfde als een show, maar we hebben een manier gevonden om jullie avond of namiddag op een veilige en leuke manier te vullen en dit in je eigen bubbel.  Wij organiseren een superleuke quiz.  Geen traditionele quiz, neen, wij hebben gekozen voor een toffe interactieve quiz via Zoom en je smartphone.

Dit leek ons de perfecte kans om onze mooiste en leukste liedjes nog eens te laten horen aan jullie! Je kan je dus zowel verwachten aan quizplezier als aan een soort “mini-optreden” in je huiskamer. Op deze manier hopen wij onze fans nog eens te kunnen bereiken en natuurlijk ook weer nieuwe mensen aan te spreken.

Er worden vragen gesteld voor jong en oud en over alle soorten thema’s: sport & spel, film & TV, literatuur, muziek, eten & drinken etc.  Niet te moeilijk, maar toch uitdagend genoeg voor de fervente quizzer.  In deze quiz mag je je verwachten aan 10 rondes inclusief een speciale finale ronde.  Goed voor ongeveer 2,5u quizplezier!!

Maar er is meer… Natuurlijk zal er ook een ‘Vocaliciousronde’ zijn waarbij we even nostalgisch terugblikken op de afgelopen 10 jaren. Er zullen enkele foto’s en filmpjes getoond worden van voorbije optredens. En na elke ronde kan je ook even genieten van een filmpje uit één van onze shows.

De quiz zal live gepresenteerd worden via zoom door één van onze alten, Marthe Depessemier.  De antwoorden geef je in via smartphone. Na elke ronde volgt er een kleine tussenstand, zo blijft het spannend.

Een quiz is geen quiz zonder prijzen.  Dankzij onze sponsors kunnen wij parfumpakketten, averbode bierpakketten en verzorgingspakketten uitdelen.

Om het met de woorden van ‘The Pointer sisters’ te zeggen ‘I’m so excited’!!!  Wij kijken er als vereniging heel erg naar uit! Jullie ook?  Schrijf je zeker en vast in op onze website (www.vocalicious.be/quiz) en nodig je vrienden en familie uit. De quiz zal doorgaan op zaterdag 20 februari (20u) en zondag 21 februari (14u).  De tickets kosten €12,5 per effectieve speler.  Quiz je niet graag maar ben je wel nieuwsgierig?  Dan kan je een toeschouwersticket kopen voor €5.  Je zult niet meedoen maar wel genieten van deze spannende en interactieve quiz.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
popkoor voaclicious
Auteur foto

Een Hagelands popkoor met veeeeel liefde voor muziek. Zo beschrijven wij ons het liefst. Ons concept: Hedendaagse maar ook oudere popnummers brengen en dit steeds onder begeleiding van een live-band. We kruiden onze optredens met wat leuke choreo. Meer moet dat niet zijn